Poslanik Narodne stranke iz Niša otvara kancelariju za prijem građana

Izvor: JužneVesti.com, 26.Maj.2022, 12:18

Poslanik Narodne stranke iz Niša otvara kancelariju za prijem građana

Potpredsednik Narodne stranke i predsednik niškog ogranka Đorđe Stanković najavljuje da će nakon što srpski parlament bude konstituisan i nakon što on zvanično postane narodni poslanik otvoriti kancelariju u koju će Nišlije od juna moći da dođu i iznesu probleme koje imaju. Kaže i da su niški poslanici do sada bili "nevidljivi" i predlaže da svi zajedno, bilo da su vlast ili opozicija, rade u interesu Niša.

Niš će u novom sazivu Narodne Skupštine imati sedam >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << poslanika - tri iz Srpske napredne stranke i četiri iz opozicije, kaže Stanković i predlaže da se svi oni sastanu kako bi se dogovorili o tome kako da rade u interesu grada.

Na taj način želim da budem dostupan javnosti iako zvanično još uvek nisam narodni poslanik, ali postoji puno aktivnosti koje bez obzira na tu formalnost ja mogu da obavljam - ističe Stanković.



Pošto su sami izbori završeni pre više od 50 dana, ali izborni proces još traje jer se oni i dalje održavaju u nekim opštinama, Stanković smatra da vlast to namerno odugovlači.

Vlast ne želi da vidi poslanike opozicije u Skupštini, na ovaj način opstruiše celu opoziciju, ali takođe i svakog meseca koji provode sami u skupštini, oni inkasiraju 700.000 evra, što je samo po sebi dovoljan razlog da nikada ne dovedu do kraja ove izbore - objašnjava on.

Poziva Nišlije da nakon što kancelarija krene sa radom dolaze svakog četvrtka od 17 sati i prijavljuju probleme koje imaju, ali i da daju predloge za njihovo rešavanje.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Poslanik Đorđe Stanković poziva poslanike iz Niša da dogovore nastup u Skupštini „u interesu svih Nišlija“

Izvor: Danas, 27.Maj.2022, 09:29

Potpredsednik Narodne stranke i predsednik niškog odbora Đorđe Stanković pozvao je sve poslanike iz Niša u budućem sazivu Skupštine Srbije, bilo da pripadaju vlasti ili opoziciji, da “dogovore zajedničke ciljeve koji su u interesu svih Nišlija i da ih zastupaju u parlamentu”.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.