Popovčani ljuti zbog ulice, iz Direkcije kažu asfaltiranje od ponedeljka

Izvor: JužneVesti.com, 14.Maj.2019, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popovčani ljuti zbog ulice, iz Direkcije kažu asfaltiranje od ponedeljka

Obećanje da će s proleća početi asfaltiranje glavne ulice u Popovcu nije ispunjeno, pa stanovnici ovog niškog sela podsećaju da je put raskopan još jula prošle godine. Iz Direkcije sada najavljuju početak radova čim se stabilizuje vreme.

Da kroz glavnu ulicu u selu prolaze kroz blato i bare, stanovnici Popovca požalili su se još jesenas redakciji preko aplikacije "Prijavi problem" na već ustaljenu situaciju u selu. Iz Direkcije najavili da asfaltiranje počinje najverovatnije >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << od ponedeljka; Foto: Prijavi problem/čitalac

Zbog ovoga je otežan i saobraćaj, a ulica do danas nije sređena, iako je tada iz Direkcije rečeno da će asfaltiranje početi na proleće, nakon što vodovodna mreža bude završena. Međutim, radovi su se odužili.

Jedino što se od tada promenilo jeste da je sada na još pet mesta gde ima asfalta, isti isečen po celoj širini ulice, i da sada, na nealsfartiranom delu ulice Mileta Đurđanovića, vire cevi iz zemlje, dakle problem se samo povećava - navedeno je u aplikaciji.

Iz Direkcije za izgradnju sada kažu da će asfaltiranje najverovatnije početi od ponedeljka 20. maja.

Čekamo da prođu ove padavine koje su najavljene, pa odmah nakon toga krećemo - naveo je direktor Direkcije Nebojša Lović.

Podsetimo, prošle godine je najavljeno da će ulica biti zatvorena za saobraćaj od 5. jula do 3. septembra, zbog zamene kanalizacije.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.