Poplavljene brojne niške ulice, automobili se kretali po trotoaru [video]

Izvor: JužneVesti.com, 29.Jul.2019, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poplavljene brojne niške ulice, automobili se kretali po trotoaru [video]

Dva sata jake kiše izazvala su kolaps u pojedinim niškim ulicama, pa su tako bile poplavljene Dimitrija Tucovića, Nikole Pašića, Mirnička i Jadranska ulica, u kojoj su vozači bili primorani da svoje automobile voze po trotoaru. Potočić se napravio i u naselju Šljaka.

Na fotografijama i snimcima koji pristižu redakciji Južnih vesti iz svih delova grada vide se automobili koji pokušavaju da se probiju kroz vodu. Tako je u Ulici Vojvode Mišića i u delu pre parka >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Čair, ali i kod Osnovne škole "Ratko Vukićević". Ista situacija je u Ulici Dimitrija Tucovića, kod Železničke stanice.

Jadranska ulica problematična je na dva mesta.

Jezerce je ispod Mosta mladosti, a kod kafane "Biser" i teniskih terena je toliko vode da vozači voze po trotoaru - navodi čitalac Južnih vesti.



I prvi ulaz u naselje Šljaka, u LIpovačkoj ulici, bio je nepristupačan.

Kopano je kako bi se zamenila kanalizacija, pa je zatrpano peskom, koji je sada odnela voda. Sada su ovde bujica i rupe - kaže čitalac.

U MUP-u su rekli da su vatrogasci-spasioci intervenisali i u Domu zdravlja gde je okno lifta bilo napunjeno vodom.

Inače, prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, narednih dana u Nišu biće pretežno sunčano i nove padavine nisu najavljene.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.