Ponovo avioni sleteli u Niš zbog lošeg vremena u Beogradu

Izvor: JužneVesti.com, 15.Jan.2020, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo avioni sleteli u Niš zbog lošeg vremena u Beogradu

Treći dan zaredom, zbog otežanih vremenskih uslova u Beogradu, umesto na Aerodrom "Nikola Tesla", avion kompanije "Air Serbia" iz Venecije je sleteo na vazdušnu luku "Konstantin Veliki" u Nišu, kažu na niškom aerodromu. Tokom popodneva, još tri aviona i to iz Ljubljane, Tivta i Beča, umesto u prestonicu, sletela su u Niš. Sa druge strane, u utorak uveče avion koji je trebalo da iz Salcburga sleti u Niš, preusmeren je za Beograd, a jutros je otkazan let ka Karlsrueu sa aerodroma na jugu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Srbije.

Sedmi avion ove nedelje, sprske kompanije Air Serbia, sleteo je u 12:05 na niški, umesto na beogradski aerodrom, a razlog su opet loši meteorološki uslovi u prestonici.

Upravo je zbog složenih meteo uslova na aerodromu u Beogradu, na aerodrom "Konstantin Veliki" u Nišu, sleteo je ATR aviokompanije Air Serbia iz Venecije. Putnici će biti zbrinuti u skladu sa procedurama pomenute avio-kompanije - kažu u niškoj vazdušnoj luci.

Zbog loših vremenskih uslova, u utorak uveče u oko 22 sata, avion koji je trebalo da iz Salcburga sleti u Niš, preusmeren je za Beograd, piše na sajtu Aerodroma, a jutros je otkazan let ka Karlsrueu sa aerodroma "Konstantin Veliki".

Dan ranije, u utorak, na niški aerodrom sletela su dva aviona srpske kompanije - iz Zagreba i Ljubljane.

U toku noći između nedelje i ponedeljka, na aerodrom "Konstantin Veliki" sleteli su avioni koji su poleteli iz Zagreba, Beča, Ljubljane i Venecije.

Upravo je zbog složenih meteo uslova na aerodromu u Beogradu, na aerodrom Konstantin Veliki u Nišu, sleteo je ATR aviokompanije Air Serbia iz Venecije.

Putnici će biti zbrinuti u skladu sa procedurama pomenute avio kompanije.

Za više info:https://t.co/xKy9EEVXiI

0800 111 528 pic.twitter.com/309EiscLce

Ponovo je zbog lošeg vremena, kako kažu na Aerodromu "Konstantin Veliki", Niš bio stanica putnicima kompanije Air Serbia.

Zbog složenih meteo uslova na aerodromu u Beogradu, na aerodrom "Konstantin Veliki" u Nišu, sleteli su ATR-ovi Air Serbia iz Ljubljane i Tivta. Upravo je sleteo i avion Air Serbia na liniji iz Beča. Putnici su zbrinuti u skladu sa procedurama avio-kompanije - kažu na aerodromu.

Avion iz Ljubljane je sleteo u 13 sati, iz Tivta u 13:45, a iz prestonice Austrije u 14:15, prema podacima sa sajta niške vazdušne luke.

Upravo je sleteo i avion AirSerbia na liniji iz Beča.

Putnici su zbrinuti u skladu sa procedurama pomenute avio kompanije.

Za više info predlažemo:https://t.co/xKy9EEVXiI

ili pozovete call centar

0800 111 528 pic.twitter.com/wnlPgkSCA0

* Tekst je dopunjen nakon novih informacija i sletanja aviona iz Ljubljane, Tivta i Beča.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.