Policija kaznila zaposlenog u Direkciji koji je parkirao službeni auto ispred ulaza u nišku Skupštinu

Izvor: JužneVesti.com, 06.Nov.2019, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija kaznila zaposlenog u Direkciji koji je parkirao službeni auto ispred ulaza u nišku Skupštinu

Osoba koja je jula parkirala službenu “škodu” Direkcije za javni prevoz na trotoaru ispred samog ulaza u niški parlament je, kako kažu u Policijskoj upravi Niš, 33-godišnjak zaposlen u ovom javnom preduzeću. Njemu je, dodaju, napisana kazna, ali ko je on i zašto je u kasne sate koristio službena kola, zasad je nepoznato, jer u Direkciji novinarima ne dostavljaju putne naloge.

U noći 10. jula, dok je rukovodstvo Direkcije za javni prevoz u kafani >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << proslavljalo rođendan kolege, stotinak metara odatle, u Ulici Nikole Pašića, crna "škoda" ovog javnog preduzeća bila je parkirana na trotoaru ispred vrata Skupštine. Tek 4 meseca kasnije, iz policije je stigla informacija da je vozač ovog automobila kažnjen.

Sankcionisan je 33-godišnji vozač - bili su kratki u policiji.

U Direkciji su ranije rekli da je za volanom te večeri bio šef kontrole. Novinari su ovom javnom preduzeću uputili zahtev za pristup informacijama od javnog značaja, kojim su tražili putni nalog za taj period - dokument koji bi obelodanio identitet osobe koja je te noći rešila da "škodu" parkira nasred trotoara, ali i razlog zašto je tada koristio kola.

Međutim, u Direkciji nisu odgovorili na zahtev, pa su Južne vesti uputile žalbu Povereniku za informacije od javnog značaja.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.