Pokušao da ukrade radijatore i cevi iz lokala u centru Niša

Izvor: JužneVesti.com, 24.Dec.2018, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušao da ukrade radijatore i cevi iz lokala u centru Niša

Nepoznata osoba obila je u subotu uveče prostorije lokala u prizemlju solitera na Trgu 14. oktobar, a potom pokušala da ukrade radijatore i instalacije za grejanje. Zbog toga, kažu u Toplani, nije bilo grejanja u nekoliko zgrada u nedelju.

U niškoj policiji potvrđuju da je nekadašnji prodajni prostor “Ktitora”, koji se već dugo ne koristi, obijen oko 21 sat i da je polomljeno portal staklo.

Prema nezvaničnim informacijama N. N. lice je pokušalo da >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << iseče cev, koja je bila pod velikim pritiskom, ali je nakon te havarije pobeglo sa lica mesta.

Obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo, rad je u toku, počinilac nije pronađen i intenzivno se traga za njim - kažu u policiji.

Iz Toplane saopštavaju da je zbog pokušaja krađe grejnih tela i instalacija bilo prekinuto grejanje onima koji žive u Hilandarskoj 1, na Trgu 14. oktobra 4 i 6 i Deligradskoj 2. Navode da su nakon prijave iz policije, njihove ekipe ugrentno sanirale kvar.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.