Po ugledu na prestonicu i zahtevima predsednika Vučića, ubrzana obnova ulica u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 01.Jul.2019, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Po ugledu na prestonicu i zahtevima predsednika Vučića, ubrzana obnova ulica u Nišu

Počeli su radovi na rehabilitaciji kolovoza i u Vardarkoj ulici. Narednih nekoliko dana, kako kažu u Direkciji za izgradnju grada Niša, radiće se na uklanjanju oštećenog habajućeg sloja kolovoza i podešavanju nivoa šahti i slivnika, a odmah zatim i na presvlačenju ove važne gradske saobraćajnice novim slojem asfalta, čime će Nišlije dobiti još jednu uređenu ulicu.

”Građevinska sezona je u punom jeku, i odmah posle Vardarske sređivanje i Obilećevog venca, >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << Pirotske rampe i ulici Vojvode Putnika. Ne radi se samo u gradu, grade se ulice i u Popovcu, Matejevcu, a vrlo brzo će i u Međurovu. Nema više stajanja. Sutra počinjemo i izgradnju kružnog toka na raskrsnici Buleavara Nikole Tesle i  Heroja sa košara. Radićemo celog leta, cele jeseni, pa i početkom naredne godine, kako bi nišlije imale ulice na koje će biti ponosne”, rekao je Gradonačelnik Darko Bulatović koji je sa direktorom Direkcije za izgradnju Nebojšom Lovićem danas obišao gradilište u Vardarskoj ulici.

Pored samog kolovoza, gradonačelnik je rekao i da će biti uređeni i trotoari i zelene površine. Plan je da se radi brzo, kako bi se izbegle veće gužve i zastoji u saobraćaju, i za očekivati je da ulica bude završena u toku ove radne nedelje.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.