Partibrejkersi krajem septembra u Nišu obeležavaju svoj jubilej

Izvor: JužneVesti.com, 23.Avg.2022, 09:14

Partibrejkersi krajem septembra u Nišu obeležavaju svoj jubilej

Beogradski rock sastav Partibrejkers održaće samostalni koncert u Nišu u petak, 23.septembra u dvorištu Univerziteta, sa početkom od 21 sat i njime zajedno sa niškom publikom obeležiti svoj 40. jubilej.

Koncertom u Nišu Partibrejkersi će predstaviti svoj finiš uspešne letnje turneje, a publika će moći da uživa u probranoj set-listi iz svih faza njihove plodne karijere.

Zainteresovani mogu svoje ulaznici kupiti u pretprodaji od utorka, 23.avgusta >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << po ceni od 1.500 dinara na svim prodajnim mestima u mreži tickets.rs, dok će na dan koncerta karte koštati 1.800 dinara.

Prodajna mesta Tickets.rs u Nišu su Knjižara Indigo (Obrenovićeva 39), Knjižare Delfi (TC Stop Shop – Bul. Medijana 21g i Obrenovićeva 3), Big Star Travel (Cara Dušana 84 a) i OMV pumpe (Dimitrija Tucovića bb, Bulevar 12. februara bb, Bulevar Vizantije bb) - navode organizatori.

Prethodni koncert u Nišu održan je 8. septembra 2018. godine kada su sve ulaznice unapred bile rasprodate.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.