Parkirani mini-van krenuo u rikverc pa usmrtio devojčicu

Izvor: JužneVesti.com, 24.Sep.2018, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parkirani mini-van krenuo u rikverc pa usmrtio devojčicu

Nakon što je 12-godišnju devojčicu u niškom naselju Donji Komren udario mini-van, kako kažu u Policijskoj upravi Niš, ona je podlegla povredama. Novinari nezvanično saznaju da je vozilo bilo parkirano, ali da vozač nije povukao ručnu kočnicu, pa je ono samo krenulo u rikverc.

Nesreća se dogodila u 12:30, nakon čega je Hitna pomoć obavestila policiju.

Devojčica je podlegla povredama nakon nezgode u kojoj je učestvovalo teretno vozilo “fiat doblo” niških >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << registracija - navode u policiji.

Dodaju da je istraga u toku, nakon čega će se znati pravi uzrok nesreće.

Ipak, novinari Južnih vesti nezvanično saznaju da je vozilo bilo parkirano pored puta, ali da vozač nije povukao ručnu kočnicu, nakon čega je ono krenulo. Kako je devojčica bila okrenuta leđima, nije mogla da vidi vozilo koje se kretalo ka njoj.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.