Otvoreni i zatvoreni bazeni Čaira spremni za kupače od 1. juna

Izvor: JužneVesti.com, 31.Maj.2020, 09:20

Otvoreni i zatvoreni bazeni "Čaira" spremni za kupače od 1. juna

Kao što je i najavljeno, zatvoreni i otvoreni bazeni Sportskog centra "Čair" u Nišu spremni su da od 1. juna prime kupače, ali i profesionalne sportiste, kaže direktor Sportskog centra Dragan Perić. Hala "Čair" i sale u Duvaništu i Durlanu su i dalje u statusu kovid bolnica, ali se očekuje, kaže Perić, da se dve sale vrate sportistima.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Bazeni "Čair" otvoreni od danas

Izvor: JuznaSrbija.info, 31.Maj.2020

Otvoreni i zatvoreni bazeni Sportskog centra "Čair", počinju da rade od danas 1.juna. 2020...Čairski bazeni će biti otvoreni za posetioce kupače, rekreativice, kao i za profesinalne plivače sportskih klubova, kažu iz SC "Čair"...Cene ulaznica su kao i ranije, 300 dinara, za odrasle i 100, a...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.