Otvoren šalter Objedinjene naplate u Lalincu, meštani ubuduće ne moraju do grada da plate račune

Izvor: JužneVesti.com, 07.Maj.2021, 22:15

Otvoren šalter "Objedinjene naplate" u Lalincu, meštani ubuduće ne moraju do grada da plate račune

Jedan od problema koji imaju meštani Lalinca danas je rešen - dobili su šalter na kojem će ubuduće moći da bez provizije i odlaska do grada plate račune, kako navode na sajtu Grada Niša, nakon što su to sami građani predložili.

Plaćanje računa u komšiluku sada je omogućeno i Lalinčanima koji su dobili šalter u svom selu. Gradonačelnica Dragana Sotirovski koja je ovu prostoriju otvorila zajedno sa predsednikom Opštine Palilula Bratislavom Vučkovićem rekla je >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << da su gradska preduzeća i ustanove servis građanima i da je ona zadovoljna tek kada su građani zadovoljni.

Otvaranjem šaltera u Lalincu omogućeno je plaćanje računa meštana tog i okolnih sela u kojima se podeli oko 1.800 računa za pružene usluge javno-komunalnih preduzeća - navode na sajtu Grada.

Prema rečima direktorke JKP Objedinjena naplata Jelene Stojanović, šalter tog preduzeća već je otvoren u selu Matejevac, a uskoro će ga biti i u Gornjoj Vrežini.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.