Otvoren konkurs za izlaganje u prostorima niške Galerije savremene umetnosti

Izvor: JužneVesti.com, 03.Jun.2020, 14:01

Otvoren konkurs za izlaganje u prostorima niške Galerije savremene umetnosti

Likovni i vizuelni umetnici, kao i istoričari umetnosti sa autorskim projektima iz oblasti savremene umetnosti, mogu se prijaviti za termin izložbe tokom 2021. godine u tri prostora niške Galerije savremene likovne umetnosti - Oficirskom domu, Paviljonu u Tvrđavi i Salonu 77.

Galerija je raspisala konkurs koji će trajati do 30. juna, a pravo učešća imaju umetnici koji u predhodnih 5 godina nisu izlagali u Nišu, kao i istoričari umetnosti sa autorskim projektima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
Potrebno je poslati do deset fotografija radova koji će biti izloženi, sažet koncept izložbe i kraću verziju profesionalne biografije.

Materijal za konkurs zainteresovani mogu poslati poštom na adresu Kej Kola srpskih sestara 1/2, 18000 Niš ili u elektronskoj formi na adresu konkursgslunis@gmail.com.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.