Osnovci učili o značaju očuvanja životne sredine

Izvor: RadioCity.rs, 03.Nov.2020, 12:08

Osnovci učili o značaju očuvanja životne sredine

Osnovci su se kroz prezentaciju Eko kampanja za više znanja  upoznali  sa najrasprostranjenijim sirovinama i načinom njihove obrade, reciklažom i pravilnim odlaganjem otpada.
Kroz igru i kretivan rad učili su o praktičnoj primeni sirovina u čemu su pomogle volonterke sa deparmana za pedagogiju Filozofskog fakulteta u Nišu. Učenički radovi na temu ekologije, nastali na radionici, izloženi su na dva panoa. Učenici su imali prilike da vide i edukativni spot koji će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << dostupan i sugrađanima na lokalnim TV  stanicama, a podeljeni su im i eko cegeri.

Projekat Eko kampanja za više znanja finanira Ministarstvo za zaštitu životne sredine. Sprovodi se u partnerstvu sa OŠ Branko Miljković i JKP Mediana.U okviru ove akcije nedavno je zasađeno 27 sadnica tuje u čast pricu poezije - Branku Miljkoviću, a svaka sadnica simbolizuje po jednu godinu života tragično preminulog pesnika.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.