Opozicija kaže da se odustalo od akva-parka, niška vlast najavljuje poziv za investitore

Izvor: JužneVesti.com, 23.Mar.2018, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opozicija kaže da se odustalo od akva-parka, niška vlast najavljuje poziv za investitore

Planovi generalne regulacije koji su danas prošli i nišku Skupštinu, izazvali su različite reakcije u javnosti. Opozicija čak tvrdi da je vlast odustala od gradnje akva-parka na Loznom kalemu u Nišu, dok gradonačelnik Darko Bulatović najavljuje da će uskoro biti raspisan javni poziv za investitore.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Sve o izgradnji akva-parka na Loznom kalemu, izmeštanju autobuske i o koncertnoj dvorani, kvantašu i Trgu svetog save

Izvor: juGmedia, 23.Mar.2018

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović najavio je da će u „narednim danima“ biti raspisan javni oglas za izgradnju akva-parka na lokaciji „Lozni kalem“ i naglasio da je grad uradio sve što je potrebno da bi na toj lokaciji bio gradjen akva-park i sada jedino preostaje da se vidi da li će biti...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.