Opljačkala starijeg muškarca kod koga je radila

Izvor: JuznaSrbija.info, 31.Jul.2019, 07:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opljačkala starijeg muškarca kod koga je radila

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv četrdesetjednogodišnje žene iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo razbojništvo.

Sumnja se da je ona u jednom stanu u Nišu gurnula sedamdesetčetvorogodišnjeg muškarca, kod kog je radila, otela mu novčanik sa novcem i pobegla.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otela novčanik starcu kod koga je radila

Izvor: JUGpress.com, 31.Jul.2019

NIŠ..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv četrdesetjednogodišnje žene iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo razbojništvo, saopštila je policija...Sumnja se da...

Nastavak na JUGpress.com...

Prijepoljac falsifikovanim računima oštetio budžet za 11 miliona dinara

Izvor: SandzakPress.net, 31.Jul.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijepolju, u saradnji sa Poreskom policijom – Odsek Užice, podneli su krivičnu prijavu protiv četrdesetdevetogodišnjeg muškarca iz Prijepolja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo poreska utaja. Sumnja se da je on kao odgovorno...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.