Ogradi zelenu površinu i misli na životnu sredinu

Izvor: RadioCity.rs, 11.Nov.2020, 13:43

Ogradi zelenu površinu i misli na životnu sredinu

Volonteri i članovu udruženja su zajedno sa građanima i žiteljima naselja Palilula, sproveli akciju ozelenjavanja. Pored sadnje drveća, popravili su i mobilijare za najmalađe stanovnike ove opštine. Projekat Ogradi zelenu površinu i misli na životnu sredinu, finansira GO Palilula.
Na poziv udruženja za očuvanje tradicijije Sokak, učestovali su u uređenju centralnog prostora kod Palilulske rampe. Uklonili su neprikladne natpise na zidu kraj letnjikovca na  poznatom >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << Paliluskom teferiču, prefarbali žardinjere i uredili prostor pokraj Svetonikolske česme.
Udruženje Radne akcije Delijski Vis često sprovodi akcije čišćenja i uređenja grada, sa akcentom na očuvanje životne sredine.  Podsetimo nedavno su zasadili 27 tuja u čast niškog pesnika Branka Miljkovića o čemu je City radio ranije pisao.
Iz udruženja najavljuju novu akciju zakazanu za sredu 11. oktobar koja će biti organizovana kod Ćele kule. Planirano je uklanjanje grafita i nepristojnih natpisa na biletarnici kao i oslikavanje murala, ali i uređenja neposredne okoline. Akcija počinje u 8h. Pozivaju sve građane i ljude dobre volje da im se pridruže i zajedno urede grad.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.