Odmor te čeka u Nišu: TON na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Izvor: JuznaSrbija.info, 22.Feb.2018, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Odmor te čeka u Nišu": TON na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Turistička organizacija Niš učestvuje na 40-tom Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji se održava od 22 do 25. februara, 2018.

Grad Niš i Niška Banja će predstaviti svoji bogatu ponudu.


Slogan ovogodišnjeg 40. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu glasi "Odmor te čeka", a Niš bi sa punim pravom mogao da pozvve goste pod sloganom  "Merak, burna istorija i domća hrana" čekaju sve turiste.

Moderan i privlačan pult Turističke oraganizacije >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << Niš, pored bogate ponude privućiće veliki broj posetioca Sajma, procene su oraganizatora.

Turistička organizacija Niš osnovana 1995. godine kao služba čije su osnovne delatnosti izrada programa razvoja i unapređenja turizma na području Niša i Niške Banje, u potpunosti je opravadala svoje postojanje a to potvrđuju skoro istorijski rezultati, odnosno podaci Zavoda za statistiku o stalnom rastu posetioca i noćenja, posebno u protekle četiri godine, pod rukovodstvom dobro organizovanog mennandžmenta.

U Niš se ne dolazi više samo na festivale i grad na Nišavi nije više samo usputna stanica gastarbajtera iz Turske i Grčke, već je sve veći broj onih koji dolaze na kraći, a ne retko i duži odmor.

Prema istraživanjima, gostoljubivost, dobra hrana i jeftini smeštaj po svim svetskim standardima, jesu prednosti turističke ponude Niša i okoline.

Novina je da odlukom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Niš i Niška Banja nisu više na “crnoj listi” za korišćenje besplatnih vaučera u okviru turističke akcije “Moja Srbija.

Da se znanje i uporan rad na promociji Niša i njegovih vrednosti isplati, najbolje pokazje primer timskog rada Turističke organizacije Niš i direktora Uroša Parlića.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.