Odloženo suđenje Ninoslavu Jovanoviću jer veštaci iz Beograda ne mogu da dođu

Izvor: JužneVesti.com, 22.Jul.2020, 11:04

Odloženo suđenje Ninoslavu Jovanoviću jer veštaci iz Beograda ne mogu da dođu

Suđenje otmičaru Ninoslavu Jovanoviću iz Malče, koje je bilo zakazano za danas, odloženo je jer, kako kažu u Višem sudu, veštaci iz Specijalne zatvorske bolnice u Beogradu ne mogu da dođu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odloženo suđenje Ninoslavu Jovanoviću

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Jul.2020

Suđenje otmičaru Ninoslavu Jovanoviću iz Malče, koje je bilo zakazano za danas u Nišu, odloženo je za 4. avgust, rečeno je iz Višeg suda...Kako je preneo portal Južne vesti, u Višem sudu u Nišu je rečeno da će suđenje biti odloženo zbog sprečenosti veštaka Specijalne zatvorske bolnice...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Suđenje za ubistvo Blaža Đurpvića odloženo za septembar

Izvor: Blic, 22.Jul.2020

U Višem sudu u Beogradu danas je za 16. septembar odloženo suđenje dvojici optuženih za ubistvo Blaža Đurovića (39) 10. marta 2018. godine na Dušanovcu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.