Odložen protest niških taksista

Izvor: JužneVesti.com, 08.Okt.2019, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odložen protest niških taksista

Protestna vožnja taksista iz Niša, koja je bila zakazana za 9. oktobar, kako kaže Dragan Spasić iz Taksi udruženja “Duga”, biće odložena za narednu nedelju. Razlog za to je, kaže Spasić, to što su se taksi udruženja dogovorila da daju još malo prostora gradskoj vlasti da reaguje po pitanju nelojalne konkurencije.

Podrška beogradskim taksistima koji danima blokiraju srpsku prestonicu još neće stići iz Niša. Razlog za to je “borba” na lokalnom terenu. Spasić >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << iz “Duge” kaže da je odlučeno da se gradskoj vlasti da još malo prostora da se pozabavi udruženjima koja ne prijavljuju zaposlene i daju popuste “ispod tezge”.

Daćemo im još malo vremena da reaguju - navodi Spasić.

Podsetimo, protestna vožnja bila je najavljena za 9. oktobar.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.