Odbojkaši Niša u Novom Sadu igraju sa liderom

Izvor: JužneVesti.com, 25.Feb.2020, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Niša u Novom Sadu igraju sa liderom

Prvi derbi mini-lige igraće se već u drugom kolu pošto u sredu, 26. februara odbojkaši Niša igraju sa Vojvodinom u Novom Sadu. Duel lidera i drugoplasiranog Niša, ekipa sa istim brojem pobeda i poraza, odlučiće koji će se tim osamiti na vrhu nakon ovog kola.

Biće ovo peti susret Niša i Vojvodine u ovoj sezoni, a svaka ekipa je u dosadašnjem toku slavila na svom terenu. Da li će se takva praksa nastaviti, biće poznato u sredu u večernjim >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << satima.

Dva puta su ove ekipe igrale u Superligi i dva puta u Kupu, kada su nakon boljeg poen-količnika Vojvođani otišli u finale Kupa Srbije.

I ekipa iz "Čaira" i ona iz "Spensa" imaju niz od pet pobeda u šampionatu (četiri u Superligi, jedna u mini-ligi).

Novosađani i Nišlije imaju isti skor u šampionatu - po 15 pobeda i četiri poraza. Obe ekipe imaju isti broj osvojenih setova (50), ali Vojvodina ima manje izguljenih setova (25) od Niša (26).

Utakmica u Novom Sadu počinje u sredu u 18 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.