Odbojkaši Niša na svom terenu odlučuju o povratku u Superligu

Izvor: JužneVesti.com, 22.Mar.2019, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Niša na svom terenu odlučuju o povratku u Superligu

Nakon pobede u Ljigu (3:0) u prvom meču baraža za popunu Superlige odbojkaši Niša na korak su od povratka u elitni rang, a da bi to i zvanično ostvarili moraju u subotu, 23. marta u sali Osnovne škole "Mika Antić" da ponovo pobede Spartak.

Niški odbojkaši ostvarili su važnu pobedu u sredu kada su bili bolji od ekipe koja je ove sezone igrala u Superligi. Da bi posle jedne sezone u Prvoj ligi, otišli rang više, Nišlije moraju da slave i na svom terenu i >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << tako izbegnu majstoricu koja bi bila 26. marta u Ljigu.

Trener Niša Mario Majcan veruje u svoje igrače i svestan je važnosti subotnje utakmice.

Jedan korak je učinjen, ali to još ništa ne znači. Moramo da završimo ceo posao, a ostao nam je još jedan stepenik, uz naše navijače. Samo da se oporavimo, osvežimo i razbistrimo glavu posle utakmice u Ljigu. Sutra bi trebalo da bolje odserviramo i mirnije dobijemo utakmicu - kaže Majcan.

Prevagu u Ljigu, smatra Majcan, donela je bolja realizacija kontranapada i dobijanje dugih poena.

Naša timska borba u odbrani i hrabrost u kontri doneli su prevagu. Igrači su spremni, sada nikog ne sme i ne može da boli. Ko kog ima neki problem, to se zaboravlja. Samopouzdanje na visokom nivou i uz pripremu tehničku i taktičku, nadamo se najboljem - kaže strateg Nišlija.

Utakmica u sali škole u Durlanu je u subotu, 23. marta od 18:30, a ulaz je besplatan.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.