Od sutra u TC Ambasador voda ponovo za piće

Izvor: JužneVesti.com, 21.Avg.2019, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od sutra u TC "Ambasador" voda ponovo za piće

Posle više od nedelju dana zaposleni u Nišavskom okrugu i ostali u Tržnom centru Ambasador moći će da piju vodu sa česme. Kako je saopšteno iz Naisusa, voda je kontrolisana i moći će ponovo da se pije od četvrtka 22. avgusta.

U TC Ambasador nije mogla da se pije voda od 13. avgusta jer je usled rekonstrukcije Hotela Park oštećena vodovodna mreža u Ulici 7. jula.

Podsetimo, to je bio drugi kvar na mreži nastao usled radova na Hotelu, a prethodni je bio saniran samo nekoliko sati pre novog.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U Nišavskom okrugu i TC Ambasador voda ponovo za piće

Izvor: Megafon.co, 22.Avg.2019, 10:54

Od četvrtka, 22. avgusta, voda je proverena i može da se koristi za piće u Nišavskom okrugu i TC Ambasador, saopštavaju iz niškog Vodovoda.. JKP Naissus Usled izvođenja radova na rekonstrukciji hotela “Park“ došlo je do oštećenja na delu vodovodne mreže u ulici Sedmi juli, što je proizvelo...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.