Od septembra plaćanje opštinskih usluga i platnim karticama

Izvor: JuznaSrbija.info, 29.Avg.2019, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od septembra plaćanje opštinskih usluga i platnim karticama

Gradska uprava grada Niša obaveštava građane da će, počev od 2.9.2019. godine, moći da plaćaju platnim karticama banaka preko POS terminala sve vrste taksi i naknada, i to kako republičke tako i lokalne takse. Preko POS terminala mogu se plaćati i porezi: porez na imovinu pravnih lica i porez na imovinu fizičkih lica.

Plaćanje platnim karticama banaka na POS terminalima se može obaviti na mestima gde se usluge vrše, bez odlaska do banaka i bespotrebnih čekanja >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << u redovima na šalterima.

POS terminali biće raspoređeni na sledećim lokacijama:

• U gradskom uslužnom centru u ulici Nikole Pašića br. 24. na šalterima matične službe, lokalne poreske administracije i izdavanju  dozvola

• U prostorijama Sekretarijata za lokalnu poresku administraciju u tržnom centru „Kalča“, potkrovlje, lamela B

• U prostorijama centra za izdavanje građevinskih dozvola u ulici Nikole Pašića br. 22.

• U uslužnim centrima gradskih opština:

 Medijana, Pariske komune bb

 Pantelej, Gutenbergova 4.

 Palilula, Branka Radičevića 1.

 Crveni Krst, Bul. 12. februar 89.

 Niška Banja, Sinđelićeva 3.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.