Oboren pešak u Knjaževačkoj ulici u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 10.Jul.2020, 09:53

Oboren pešak u Knjaževačkoj ulici u Nišu

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u četvrtak, 9. jula oko 18:40 na uglu Knjaževačke i Ulice Ilije Birčanina u Nišu, lakše je povređena 41-godišnja žena.

Kako kažu u policiji, vozilom je na pešaka naleteo 76-godišnji vozač, ali ne preciziraju da li je oborena žena bila na pešačkom prelazu.

U ovoj nezgodi lakše je povređena ženska osoba, a uviđaj je izvršen po ovlašćenju Osnovnog javnog tužilaštva - kažu u policiji.

Iz niške >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Hitne pomoći kažu da je povređena, nakon urgentnog zbrinjavanja na licu mesta, prevezena u Urgentni centar radi dalje dijagnostike i lečenja.

Još dve saobraćajne nezgode dogodile su se u Nišu, kažu u policiji, jutros oko 7 sati sudarila su se dva vozila, nije bilo povređenih, ali je bilo materijalne štete.

Slična nezgoda dogodila se i u četvrtak, 9. jula oko 18 sati, a u policiji kažu da ni u ovom sudaru nije bilo povređenih.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.