Novogodišnji fijaker narednih dana u niškoj Tvrđavi

Izvor: JužneVesti.com, 27.Dec.2019, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novogodišnji fijaker narednih dana u niškoj Tvrđavi

Prvi put će Nišlije tokom praznika moći da se provozaju fijakerom, najavljuju iz Turističke organizacije, a vožnja sa Deda Mrazom kroz nišku Tvrđavu organizovaće se od 27. do 31. januara od 11 do 15 sati. Vaučeri za vožnju se preuzimaju u info-centru, a oni koji ga preuzmu pozivaju se da doniraju novac za NURDOR.

Novogodišnji fijaker polaziće ispred Letnje pozornice i voziće putnike niškom Tvrđavom. U TON-u kažu da prvenstvo imaju roditelji sa decom do 15 godina >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << starosti i osobe sa invaliditetom. Deca koja žele da se provozaju moraju da budu u pratnji roditelja.

Vaučeri za vožnju se mogu podići u Turističkom infocentru u Tvrđavi od 10 do 14 sati. Korisnici vaučera biće u prilici da budu donatori priloga za lečenje dece obolele od raka. Kutija udruženja NURDOR za prikupljanje priloga će biti u Turističkom info-centru u Tvrđavi.

Kažu da je ovo prvi put da se ovakva novogodišnja vožnja organizuje u Nišu i na jugu Srbije.

Organizatori su TON i Opština Crveni Krst, kao i Konjički klub "Nonius" iz Niša.

Podsetimo, na Trgu Stevana Sremca, kod "Kalče", počinje i Festival "Niš u srcu" koji će trajati do 1. januara, a na kome će biti i programa za najmlađe, ali i muzički program, među kojima je i koncert grupe Kerber.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.