Novih 69 obolelih od korone, u Nišu pada broj hospitalizovanih

Izvor: JužneVesti.com, 09.Jun.2020, 16:48

Novih 69 obolelih od korone, u Nišu pada broj hospitalizovanih

U poslednja 24 časa u Srbiji nije bilo preminulih od koronavirusa, saopštilo je Ministarstvo zdravlja. Od poslednjeg preseka stanja u Srbiji, na koronavirus je testirano 5.239 osoba, a virus je potvrđen kod 69. U niškom KC je na lečenju 28 pacijenata, 5 manje nego juče.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 1 je priključen na aparat za veštačku ventilaciju i nalazi se u jako teškom opštem stanju, navode iz Kliničkog centra Niš.

U Kliničkom >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << centru Niš, do danas u 16 sati 9. juna ukupno je hospitalizovano 28 pacijenata, sa potvrđenim prisustvom korona virusa kovid 19, u starom delu KC Niš - navode.

U Srbiji je od početka epidemije potvrđeno 11.965 slučajeva infekcije. Trenutno je aktivno 447 slučajeva koronavirusa, 10 manje nego juče, navodi se na sajtu covid19.rs.

Do 15 sati 9. juna u Srbiji je testirano ukupno 282.049 osoba koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja.

Zvanični ukupan broj preminulih od početka epidemije je 250.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Raste broj obolelih od koronavirusa u BiH, 53 nova slučaja zaraze

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Jun.2020, 13:52

U poslednja 24 časa u Bosni i Hercegovini koronavirus potvrđen je kod još 53 osobe, 27 iz Republike Srpske i 26 iz Fedracije BiH...Od početka pandemije ukupan broj obolelelih od koronavirusa je 2.781, a umrlo je 160 osoba...U RS su novooboleli iz Kotor Varoši, sedam osoba, pet iz Zvornika, četiri...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.