Novi kvar u Čokotu, bez vode još nekoliko sela

Izvor: JužneVesti.com, 11.Okt.2019, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi kvar u Čokotu, bez vode još nekoliko sela

Od juče radnici JKP Naissus saniraju kvar u Ulici Maršala Tita u niškom selu Čokot, a danas će tamo raditi na još jednom mestu jer voda izlazi na ulicu. Radovi se nastavljaju i u Supovcu, kopaće se u Gornjoj Vrežini, a u Rujniku će biti cisterna sa pijaćom vodom.

U Čokotu se od juče radi na sanaciji kvara zbog kojeg je voda ulazila u šaht, a tamo će biti još posla za radnike Vodovoda.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u selu Čokot, kod škole. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Čokot - pišu iz Naissus-a.

Nastavljaju se radovi u Supovcu i tamo će se, kako kažu u Vodovodu, raditi ručni iskop.

Voda na ulici je primećena i u Gornjoj Vrežini, kao i u Bregalničkoj kod broja 11.

U Vodovodu kažu da bi kvarovi trebalo da budu otklonjeni do 15 sati kada se i očekuje redovno vodosnabdevanje, dok će u Rujniku biti cisterna sa pijaćom vodom.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.