Novi Tarantinov film i nastavak Angry Birds-a novine u bioskopima u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 14.Avg.2019, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Tarantinov film i nastavak "Angry Birds"-a novine u bioskopima u Nišu

Deveti film Kventina Tarantina Bilo jednom...u Holivudu dolazi na velika platna niških bioskopa Cineplexx i Vilin grad, a osim ovog ostvarenja novine na repertoaru su Angry Birds 2 i komedija Dobri momci.

Bilo jednom…u Holivudu proslavljenog režisera je priča o glumcu i njegovom dvojniku koji kreću na put kako bi pronašli svoje mesto pod suncem u filmskoj industriji 1969. godine. Radnja filma se odvija u Los Anđelesu u vreme vrhunca >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << hipi Holivuda. Foto: Bioskopski plakat

Glavni likovi u filmu Rik Dalton (Leonardo Dikaprio), bivša zvezda jedne vestern TV serije i njegov dugogodišnji dvojnik Klif But (Bred Pit), u poslednjoj fazi zlatnog Holivuda bore se za svoj uspeh u svetskoj prestonici filmske industrije koju više ne mogu da prepoznaju. Ali Rik ima poznatu komšinicu - Šeron Tejt (Margo Robi) - navode iz bioskopa.

17. avgusta pretpremijerno se prikazuje Angry Birds 2, a kako se navodi u opisu filma, rat koji između ptica i prasića i dalje traje, iznenada je prekinut pojavljivanjem treće, zajedničke opasnosti.

Naši poznati junaci Crveni, Žuti i Bomba susreću se s potpuno novim neprijateljem koji želi preuzeti ostrvo. Ovaj put ptice i prasići moraju sarađivati jer jedino zajedničkim snagama mogu pobediti pretnju koja im se približava. Angry Birds Film je avanturistički i izrazito humorističan animirani film za sve generacije gledalaca - navode iz bioskopa.

Foto: Plakat bioskop Od 15. avgusta je na repertoaru i komedija Dobri momci, koja govori o epskom putovanju tri šestaka koji beže iz škole i sa sobom nose slučajno ukradenu drogu.

Svo to vreme juri ih grupa tnejdžerki, a oni će pokušat da stgnu kući na vreme, kako bi prisustvovali žurci koju su dugo čekali - piše u opisu filma.

U Vilinom gradu se od sutra daje i Bela Vrana, a kako se navodi u opisu, Rejf Fajns uspeva da dočara sirovu fizičku snagu i briljantnost Rudolfa Nurejeva, čiji je beg na Zapad zapanjio svet u trenutku kada je Hladni rat bio na vrhuncu. Nurejeva, dodaju, igra svetski poznati baletski igrač Oleg Ivenko.

Kompletne repertoare možete pogledati na sajtu Vilinog grada i Cineplexx-a.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.