Nišlije uprskos zabrani u parkovima, grad pust od početka policijskog časa

Izvor: JužneVesti.com, 29.Mar.2020, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišlije uprskos zabrani u parkovima, grad pust od početka policijskog časa

Mali broj građana mogao se videti danas na ulicama Niša, ali je lepo vreme uprkos zabrani boravka u parkovima i na javnim površinama namenjenim za rekreaciju i sport, izmamilo upravo neke ljude na ova mesta.

"Čair", kao i kej pored Nišave, posetili su brojni građani, iako je preporuka nadležnih da se izbegava izlazak iz kuće i boravak na javnim mestima bez preke potrebe.

Sami, u paru ili sa psom šetali su danas po lepom vremenu građani Niša. U parkovima su >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << bile zauzete pojedine klupe, a zbog mera uvedenih kako bi se sprečilo širenje virusa korona, dece nije bilo na igralištima. Prazne ulice, foto: Vanja Keser

Malobrojne Nišlije svojim kućama otišli su i pre početka policijskog časa, koji je od sada od 15 sati vikendom, a ulice ovog grada sada su puste.

Kako je Niš izgledao danas oko 14 sati i nakon početka policijskog časa možete pogledati na fotografijama Vanje Kesera.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.