Nišlije prijavljuju zvuk detonacija širom grada, iz Vojske kažu da nije bilo vežbi

Izvor: JužneVesti.com, 21.Apr.2021, 18:14

Nišlije prijavljuju zvuk detonacija širom grada, iz Vojske kažu da nije bilo vežbi

Već dva dana, kako navodi čitalac Južnih vesti, čuju se detonacije u Nišu, pa se ova tema brzo proširila i na društvenim mrežama gde građani navode da su se u nekim ulicama zatresli i prozori. Međutim, šta je uzrok nema objašnjenja, jer iz Vojske navode da nije bilo nikakvih vežbi, a u policiji da njima ništa nije prijavljeno, a objašnjenje nemaju ni u Sektoru za vanredne situacije.

Nišlije pitaju šta je izazvalo detonacije koje od juče čuju u gradu. Prijavljuju >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << buku, da se tresu prozori, ali odakle dolaze niko ne zna.

Možete li pružiti informaciju o detonacijama već drugi Dan u gradu? Tako nešto se čuje, ali ne ovako bučno, sa poligona iznad Gabrovca. Ovo nije to, jer nije minobacačka paljba - pita Nišlija.

Iz policije navode da nemaju nikakvu prijavu. Da se čuje zvuk detonacija, pišu i druge Nišlije, pa navode da se čuje na više lokacija u gradu, dok se u nekim ulicama, kako pišu, tresu i prozori. Dok mnogi misle da je reč o nekoj vojnoj vežbi, iz Vojske su negirali te navode.

Što se Kopnene vojske tiče nije. Mi smo imali velike vežbe na Pasuljanskim livadama, definitivno sada nema - navode iz Vojske.

Postoji, dodaju, mogućnost da se ruši neki objekat, pa da to može da bude mogući razlog i uputili na Sektor za vanredne situacije, ali ni tamo nemaju informacije.

Šta je uzrok detonacija koje prijavljuju građani, za sada je misterija.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.