Nišlija krao novac iz kladionica u Pirotu i Dimitrovgradu

Izvor: JužneVesti.com, 31.Jan.2023, 19:01

Nišlija krao novac iz kladionica u Pirotu i Dimitrovgradu

Pirotska policija uhapsila je 48-godišnjeg muškarca iz Niša za koga se sumnja da je prilikom usitnjavanja novca u kladionicama u Pirotu i Dimitrovgradu na prevaru uzeo ukupno 26.000 dinara.

Nišlija R. Dž. se sumnjiči za dva krivična dela prevara i jedno prevara u pokušaju.

On se sumnjiči da je u dve kladionice u Pirotu i Dimitrovgradu, prilikom usitnjavanja novca, iskoristio gužvu i nepažnju radnica i uzeo im ukupno 26.000 dinara. Takođe se sumnja da je na >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << isti način pokušao da prevari radnicu još jedne kladionice u Pirotu u čemu nije uspeo - saopštavaju iz policije.

On je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom tužilaštvu u Pirotu, a sudija Osnovnog suda u tom gradu odredio mu je pritvor do 30 dana.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.