Niškim izviđačima prva tri mesta na akciji u Banjaluci

Izvor: JužneVesti.com, 12.Nov.2019, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niškim izviđačima prva tri mesta na akciji u Banjaluci

Odredi sa prostora bivše Jugoslavije okupili su se u Banjaluci, na izviđačkoj akciji “Novembarski susreti”, a Nišlije su se pokazale kao apsolutno najbolje - tim Odreda izviđača Lola bio je prvi, a ekipe Mije Stanimirović zauzele su drugo i treće mesto.

Pobedila je ekipa Avokado, drugoplasiran je bio tim Pingvini, a treći Indijanci. Uz to, pehar namenjen najboljoj skici puta na takmičenju dobio je Aleksa Budaković iz odreda Mija >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Stanimirović.

Učesnici su se takmičili u raznim izvidačkim disciplinama, družili se sa vršnjacima iz drugih odreda i prikazali veliku spretnost u snalaženju na nepoznatom terenu. Uz zahvalnost domaćinima na odličnoj organizaciji i gostoprimstvu, možemo reći da su Nišlije prethodnog vikenda, savladale Banjalučka brda, i bili najbolji u tome - kažu izviđači.

Akciju “Novembarski susreti” je po 44. put organizovao odred 22. april, a nadmetale su se izviđačke ekipe iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske i Srbije.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.