Niški streličari osvojili 8 medalja na prvenstvu Srbije

Izvor: JužneVesti.com, 29.Feb.2016, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niški streličari osvojili 8 medalja na prvenstvu Srbije

Minulog vikenda u niškom Čairu održano je Državno prvenstvo u streličarstvu, a takmičari iz Niša osvojili su osam medalja. Luka Grozdanović je postao prvak Srbije, dok je Isidora Veličković vicešampionka.

Na dvodnevnom takmičenju, koje je organizovao streličarski klub Niš, učestvovalo je 149 takmičara iz 22 kluba iz cele Srbije.

Pored organizatora i domaćina, na turniru je učestvovao još jedan niški klub Naissus 2003, a predstavnici ta >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << dva kluba osvojili su 8 odličja.

Najveći uspeh ostvario je Luka Grozdanović, član Niša, koji je postao državni prvak u konkurenciji 55 takmičara. Ovaj streličar okitio se i srebrnom medaljom u ekipnoj konkurenciji sa Stefanovićem i Markovićem.

Isidora Veličković iz ekipe Naisus 2003 postala je vicešampionka Srbije i juniorskoj i u seniorskoj konkurenciji, osvojivši na ovom prvenstvu dve srebrne medalje.

Niš ima i juniorskog prvaka, a zasluge za to idu članu Niša Nikoli Stefanoviću. U istoj konkurenciji Aleksa Mladenović iz Naisusa 2003 je osvojio bronzano odličje.

Preostale dve medalje osvojili su Milica Živković (Naisus 2003) koja je bila druga među starijim pionirkama i Čedomir Marković sa najboljim rezultatom u konkurenciji veterana.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.