Izvor: RadioCity.rs, 03.Nov.2020, 12:16

Niški stonoteniseri pokazali dobre rezultate na ekipnom državnom prvenstvu Srbije

Na takmičenju učestvovalo je 12 ekipa, podeljenih u tri kategorije: žene T1-5, muškarci T1-5 i muškarci  T6 -10. Ekipa je imala predstavnike u dve kategorije. Kategoriju T1-5 su činili Bojan Stamenković i Miloš Stojiljković, a kategoriju T6-10 Bojan Jovanović, Nikola Jovanović, Dario Stošić i Miloš Tasić.
Obe ekipe osvojile su treće mesto na takmičenju, dok su prvo i drugo pripali klubovima iz Vojvodine. Ekipa u kategoriji T1-5 ostvarila je 7 pobeda i 2 poraza, dok je >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << ekipa u kategoriji T6-10 ostvarila 9 pobeda i 2 poraza.
Ekipe su vodili treneri Vladan Živković i Dušan Anđelković, u saradnji sa glavnim trenerom ekipe Milošem Milenkovićem.

,,Ovo je za nas izuzetan uspeh imajući u vidu sve okolnosti, pre svega smanjen broj treninga zbog virusa COVID-19, takođe i mali broj turnira ove godine. Cilj koji smo imali na početku godine da u obe kategorije budemo u prvih 5 ekipa je ispunjen u potpunosti, a kvalitetnim radom i upornošću došli smo i do dva trofeja”, kažu iz kluba.
Stonoteniseri su još jednom pokazali da i pored toga što nemaju iste uslove kao napredniji klubovi mogu da im stanu na crtu.
,,Treba imati u vidu da su njihovi budžeti značajno veći od budžeta našeg kluba, samim tim imaju i bolje uslove za rad, pre svega imaju veći broj trenera, veći broj priprema, ali i kvalitetniju sportsku opremu i rekvizite,” kažu predstavnici STK OSI NAISA.
Iz kluba optimistično iščekuju i pojedinačno prvenstvo Srbije, koje se održava krajem godine.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.