Niški odbojkaši ubedljivi protiv Napretka, sledi duel sa Loznicom

Izvor: JužneVesti.com, 18.Okt.2018, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niški odbojkaši ubedljivi protiv Napretka, sledi duel sa Loznicom

Treću pobedu u sezoni i u nizu odbojkaši Niša ostvarili su na svom terenu u 4. kolu Prve lige kada su savladali Napredak 037 rezultatom 3:0 (25:21, 25:16, 25:23). Ovim trijumfom Niš se "popeo" na drugo mesto na tabeli drugog ranga takmičenja.

Novu pobedu u Prvoj ligi niški odbojkaši ostvarili su sigurnom igrom u odbrani i napadu, a od starta su bili odlučni da bodovi ostanu u Nišu.

Nakon početnih 3:1 za domaćina, Kruševljani su >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << preokrenuli i poveli sa 5:3. Tek sredinom seta Niš je vratio prednost (13:11), koju nije ispustio do kraja.

Drugi set je u potpunosti pripao Nišlijama, koje su povele serijom 6:0. A onda su polako povećavali vođstvo da bi na kraju ovu deonicu niški odbojkaši dobili sa 25:16.

U trećem setu je opet viđena izjednačena igra. Nakon početnog vođstva (3:0), gosti su ubrzo preokrenuli, ali nijedna ekipa nije uspevala da se "odlepi". Sa dva vezana poena u finišu Milan Stojković je "presekao" i Niš je pobedio (25:23).

Nišlije već u subotu, 20. oktobra od 20 sati igraju meč 5. kola kada gostuju ekipi Loznice.

Nakon četvrtog kola Niš se "popeo" na drugu poziciju sa 9 bodova i ima tri manje od Ribnice iz Kraljeva.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Svi južnjaci u Drugoj košarkaškoj ligi "biju bitke" u subotu

Izvor: JužneVesti.com, 18.Okt.2018

Ekipe sa juga Srbije u Drugoj košarkaškoj ligi igraće svoje mečeve 4. kola u subotu, 20. oktobra, a prvi na parket će niški Konstantin koji će na svom terenu igrati sa Zemunom. Pirot će dočekati Vrbas, leskovačko Zdravlje gostuje u Smederevskoj Palanci, a Napredak igra u Lazarevcu...Prvi na...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.