Niški aerodrom oborio prošlogodišnji rekord u broju putnika

Izvor: JužneVesti.com, 10.Dec.2018, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niški aerodrom oborio prošlogodišnji rekord u broju putnika

Nakon što je žena iz Nemačka sletela jutros na nišku vazdušnu luku, oboren je dosadašnji rekord u broju putnika na Aerodromu “Konstantin Veliki”. Inače, svake godine niški aerodrom nadmašuje prethodnu po broju putnika, ali ove godine se to dogodilo tek pred sam njen kraj.

Ristićeva dočekana uz cveće i monografiju; foto: Aerodrom "Konstantin Veliki"Medicinska sestra Tamara Ristić, koja je u Niš sletela iz Memingema, dobila je cveće i monografiju Niša od direktora >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << aerodroma Dušana Kneževića jer je kao 331.583 putnik, navode sa aerodroma, oborila “istorijski rekord”.

Inače, prošle godine je rekord iz 2016. oboren juna, a ovog puta se to dogodilo tek pred sam kraj godine.

Sa Aerodroma “Konstantin Veliki” prognoziraju da će imati više od 350.000 putnika do kraja 2018.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.