Niški Železničar upisao prvu pobedu u drugom rangu

Izvor: JužneVesti.com, 04.Okt.2022, 05:18

Niški Železničar upisao prvu pobedu u drugom rangu

Posle dva poraza u Super B ligi mladi rukometaši Železničara iz Niša pobedili su rezultatom 30:26 (13:17) Belu Palanku, ekipu u čijim redovima su nekadašnji igrači niške rukometne škole. Od ekipa sa juga Srbije jedino je još Kuršumlija trijumfovala u trećem kolu pošto je bila bolja od Mladog radnika iz Požarevca (27:24).

Držali su se niški igrači do polovine prvog poluvremena, ali je onda Bela Palanka preuzela vođstvo i >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << na poluvreme otišla sa vođstvom od 17:13. Jurili su domaći zaostatak i u 43. minutu stigli do izjednačenja (21:21). U 54. minutu bilo je 25:25, a onda su niški igrači zaigrali bolje i na kraju upisali prvu pobedu u sezoni.

Nišlije su se sa četiri boda pridružile Vranju i Kuršumliji koji isto imaju po pobedu i dva poraza. Vranje je poraženo na svom terenu od Goča iz Vrnjačke Banje (25:21), a Vlasotince od Hajduk Veljka (27:26).

Nakon tri kola Vlasotince i Bela Palanka imaju po dve pobede i po poraz.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.