Niške demokrate protiv zagađenog vazduha: Hitne mere ili protest

Izvor: JužneVesti.com, 18.Jan.2020, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niške demokrate protiv zagađenog vazduha: Hitne mere ili protest

Besplatni javni prevoz u periodima velikog zagađenja, podsticanje Nišlija manjim cenama da se priključe na "Gradsku toplanu", a za one koji to ne mogu subvencije za ekološko grejanje - neki su od predloga niškog odbora Demokratske stranke kako bi se smanjilo zagađenje vazduha. Predsednik demokrata Miodrag Stanković kaže da su o ovome predali odborničku inicijativu Skupštini Grada, uz napomenu da će, ukoliko se odbornici ogluše o zahteve, organizovati protest.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Uvođenje hitnih mera protiv zagađenja vazduha u Nišu ili protest

Izvor: Danas, 18.Jan.2020

Predsednik GO Demokratske stranke(DS) i odbornik te stranke Miodrag Stanković predao je danas Skupštini grada Niša odborničku inicijativu za uvođenje hitnih mera kako bi se smanjilo zagađenje vazduha u gradu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.