Niš: Rampa spuštena, a autobus prolazi

Izvor: JužneVesti.com, 11.Dec.2019, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Rampa spuštena, a autobus prolazi

Na pružnom prelazu na putu koji vodi ka Prvoj Kutini nadomak Niša, vozači su zabeležili nesvakidašnji prizor - “Niš ekspresov” autobus pun putnika prešao je prugu iako je rampa bila spuštena. Pre njega su to učinila brojna vozila.

Izgleda da je rampa juče oko 13:30 bila nešti duže spuštena, pa su se vozači unervozili i rešili da rizikuju.

Čitateljka Biljana Krstić javlja da rampu nisu poštovali brojni vozači automobili, pa i oni koji su prevozili >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << putnike.

Bila je rampa dugo spuštena zato što smo čekali i drugi voz da prođe. Neki nisu hteli da čekaju pa su prolazili. Zvala sam policiju, ali mi oni ništa nisu konkretno odgovorili - kaže ova Nišlijka.

Niš je jedan od retkih gradova koji pamti veliku tragediju na pružnim prelazima koja se desila prošle godine kada je voz u Donjem Međurovu prepolovio autobus pun putnika.

Taj prelaz bio je bez rampe, pa je prelazak preko pruge koja ima branike još neodgovorniji potez i prema sebi i prema drugima.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

SKANDAL KOD NIŠA Vozač nije mogao da sačeka da prođe voz, pa autobusom PUNIM PUTNIKA prošao pored SPUŠTENE RAMPE (VIDEO)

Izvor: Blic, 11.Dec.2019

Spuštene obe rampe na pružnom prelazu puta koji vodi prema Prvoj Kutini nadomak Niša, nije sprečila vozača "Niš-ekspresa" da u sredu, oko 13.30, autobusom punim putnika, pređe prugu. Kako prenose "Južne vesti", prema svedočenju Nišlijke Biljane Krstić, pre autobusa, isto su, nažalost, učinili...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.