Nina Badrić u februaru peva u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 15.Dec.2019, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nina Badrić u februaru peva u Nišu

Poznata hrvatska pevačica Nina Badrić, čija karijera traje dve decenije, ponovo će nastupiti pred niškom publikom, a njen koncert će biti održan 26. februara sledeće godine u sali Doma Vojske. Karte su u prodaji i mogu se kupiti po ceni od 1.500 dinara za parter, dok su za balkon 1.200 dinara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Pevačica raskošnog glasa, Nina Badrić 26. februara u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 15.Dec.2019

Poznata hrvatska i balkanska, pop pevačica raskošnog glasa Nina Badrić, održaće koncert u niškom Domu Vojske 26. februara 2020. godine...Ulaznice su već u prodaji i mogu se kupiti po ceni od 1.500 dinara za parter, i za balkon 1.200 dinara na balgajni Doma Vojske i na tickets.rs...VIDEO: aquariusrecordshr

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.