Nikola Pejaković Kolja nastupa krajem novembra u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 05.Nov.2019, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Pejaković Kolja nastupa krajem novembra u Nišu

Niška publika moći će da čuje 29. novembra u klubu "Feedback" poznatog glumca, scenaristu i reditelja, a poslednjih godina i sve poznatijeg muzičara - Nikolu Pejakovića Kolju. Karte za njegov koncert su već u prodaji i koštaju 900 dinara.

Kolja je pred nastup u Nišu objavio spot sa izvođenjem uživo jedne od njegovih najpoznatijih pesama Užički heroin. Pesma je objavljena još 2001. godine na albumu Kolje i Smaka Belog dugmeta, ali je sada objavljena "živa" >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << verzija od 9 minuta sa beogradskog koncerta.

Uvek se neka pesma izdvoji. Ovaj fank s prvog albuma bio je i ostao naša koncertna uzdanica, da tako kažem… A zašto je to tako, ne znam… Pesma ima svoj karakter, kao i čovek. I svoju sudbinu - kaže Kolja.

Pored njega numeru su svirali i gitarista Vojislav Aralica, klavijaturista Ivan Aleksijević, kontrabasista Milan Pavković i bubnjar Duca Ivanišević.

Publika u Nišu moći će da čuje i pesme sa prošlogodišnjeg albuma 4 Prsta, među kojima su se izdvojile Može malo sutra, Ala je lep ovaj svet i Svaku noć je isti mrak, kao i deset godina od "Kolje" (2009), među kojima su najpoznatije I eto udade se ti za konja, Da li venem ili zrim i Maršala Birjuzova 8.

Imam divnu i odanu publiku, koja voli to o čemu pevamo, a moje je samo da sviram i da se dam čitav, bez ostatka - poručuje Kolja.

Karte za njegov niški koncert su u prodaji i mogu se kupiti za 900 dinara u Galileo Tours (Nikole Pašića 35) i Vintage shop (Davidova 9), a na dan koncerta koštaće 1.000 dinara.

Koljin nastup počinje u 22 sata.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.