Nikola Đuričko govori na protestu 1 od 5 miliona u Nišu

Izvor: RadioCity.rs, 14.Feb.2019, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Đuričko govori na protestu "1 od 5 miliona" u Nišu

Kako organizatori protesta Pokret mladih „Za Niš bez straha“ najavljuju, građanima Niša koji već nedeljama protestuju nezadovoljni stanjem u gradu i zemlji, obratiće se bivši sudija Vrhovnog suda Zoran Ivošević, prof.dr Bojan Blagojević i poznati glumac Nikola Đuričko.
Pored Niša, protesti „1 od 5 miliona“ održavaju se širom Srbije i broj gradova u kojima građani protestuju i idu u protestne šetnje iz nedelje u nedelju je sve veći. Trenutno se protesti održavaju u blizu 60 gradova i opština Srbije.

Nastavak na RadioCity.rs...






Povezane vesti

Nišlije, Leskovčani i Vranjanci ponovo protestuju

Izvor: JužneVesti.com, 15.Feb.2019, 11:07

I ovaj petak, 15. februar, će biti protestni za građane Niša, Vranja i Leskovca. Pored starih zahteva južnjaka koji dosad nisu ni razmatrani, građani dodaju i nove, a osim šetnje će, prema najavama organizatora, na protestima "1 od 5 miliona" učestvovati i zanimljivi govornici...Na niškom protestu...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.