Ni 2 meseca od obećanja nadležnih Daničićeva još nije kompletno završena

Izvor: JužneVesti.com, 21.Sep.2018, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ni 2 meseca od obećanja nadležnih Daničićeva još nije kompletno završena

Godinu dana otkako je Daničićeva ulica raskopana i 2 meseca od poslednjeg obećanja nadležnih službi da će radovi "brzo biti završeni", ova ulica u Nišu i dalje nije kompletno opremljena. U niškoj Direkciji za izgradnju kažu da je ostalo da se asfaltira još petnaestak metara ka Ulici Ivana Milutinovića i da će to biti urađeno sledeće nedelje.

Kada će konačno da se završe radovi u Daničićevoj ulici - ponovo su upitali čitaoci preko aplikacije "Prijavi problem". >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Kažu da ulica nije povezana ni na jednoj strani, kao i da nisu popunjene sve rupe i da nema šaht poklopaca na trotoaru. Ni posle godinu dana otkako je iskopana nije završena; foto: čitalac

Još pre dva meseca, kada su rokovi za završetak radova ponovo probijeni, iz Direkcije za izgradnju su rekli će sve "brzo biti završeno". Međutim, to se i dalje nije dogodilo, te sad kažu da će deo koji je ostao bez asfalta biti sređen sledeće nedelje.

Daničićeva ulica je rekonstruisana, urađena je nova vodovodna mreža i asfaltirana je celom dužinom. Deo od nekih petnaestak metara koji se nastavlja na ulicu Ivana Milutinovića asfaltiraće se naredne nedelje - kažu u Direkciji za izgradnju. Ni posle godinu dana otkako je iskopana nije završena; foto: čitalac

Podsetimo, muke stanovnika Daničićeve ulice, koja se proteže od Mramorske do Ivana Milutinovića, počele su pre više od godinu dana, kada je ulica raskopana da bi se asfaltirala. Radovi su se mesecima odlagali, jer se čekalo proleće i lepše vreme, pa su stanovnici živeli u blatu i ovaj deo grada su nazvali "Niš na vodi". Sredinom aprila su konačno nastavljeni, a trebalo je da građani novom i asfaltiranom ulicom prolaze još od sredine jula.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.