Nevreme u Nišu blokiralo saobraćaj, reke tekle ulicama, brojne kuće poplavljene

Izvor: JužneVesti.com, 16.Jun.2020, 09:08

Nevreme u Nišu blokiralo saobraćaj, reke tekle ulicama, brojne kuće poplavljene

Za jedan i po sat, od 20:45 do 22:15, sinoć je u Nišu palo 63,3 litre po metru kvadratnom što je rekordna padavina u prethodnih 25 godina, kažu u JKP Naissusu . Nekim ulicama i bulevarima tekle su reke, a iz Vodovoda kažu da nijedan sistem nije projektovan da primi toliku količinu kiše, te da je u nekim delovima grada saobraćaj bio nemoguć, kao i da je voda ušla u veliki broj objekata.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Veliko nevreme pogodilo NIŠ: Kuće POPLAVLjENE, pala rekordna količina kiše za poslednjih 25 GODINA! (FOTO/VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 16.Jun.2020

Količina vode koja je pala u Nišu, rekordna je za poslednjih 25 godina VELIKO nevreme praćeno jakim pljuskovima sinoć je pogodilo Niš. Provala oblaka, sa munjama i grmljavinom, stuštila se na Niš oko 21 i 30. Količina vode koja je pala, rekordna je za poslednjih 25 godina....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.