Neodložni radovi u centru Niša, bez vode nekoliko ulica oko keja

Izvor: JužneVesti.com, 01.Dec.2020, 11:49

Neodložni radovi u centru Niša, bez vode nekoliko ulica oko keja

U Ulici Kej 29. decembar u Nišu ekipe JKP Naissus izvode neodložne radove na primarnoj vodovodnoj mreži, a kažu da su zato bez vode okolne ulice, kao i da je moguće da do 13 sati problem imaju i stanovnici Mokranjčeve i Obilićevog venca.

Trenutno zbog radova vode nema u ulicama Kej 29. decembar, Milentijeva, Jeronimova, Mačvanska, Svetosavska, deo Lole Ribara i deo 7. jula, saopštavaju iz Vodovoda.

Što uzrokuje poremećaj vodosnabdevanja u centralnom >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << gradskom jezgru, Mokranjčevoj, na Trgu Kralja Aleksandra, Obilićevom vencu i delu Palilule - navode iz JKP Naissus.

Očekuju da intervenciju završe do 13 sati i da snabdevanje vodom nakon toga bude normalizovano.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Radovi ekipa javno komunalnih preduzeća 1. decembra

Izvor: Megafon.co, 01.Dec.2020

JKP Parking servis Niš Ekipe javno komunalnog preduzeća Parking servis u utorak, 1. decembra, postavljaju saobraćajne znakove na pešačkim prelazima na Bulevaru 12. februar i u ulicama Jovana Ristića i Šumadijska. Zamena neispravnih sijalica planirana je na teritoriji opština Crveni Krst i Pantelej....

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.