Nekoliko sela i ulica u Nišu bez vode zbog kvarova na mreži

Izvor: JužneVesti.com, 29.Avg.2018, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekoliko sela i ulica u Nišu bez vode zbog kvarova na mreži

U Popovcu, Knez Selu, Aleksandrovu, kao i u nekoliko niških ulica u Durlanu, Duvaništvu, Beograd mali i na Bubnju, biće bez vode do 15 sati, saopšteno je iz Vodovoda. Posle toga najavljuju normalizaciju snabdevanja, jer očekuju da će kvarovi na mreži do tada biti popravljeni.

Ekipe su na terenu u Ulici Mileta Đurđanovića u Popovcu, a kvar je i na priključnoj vezi korisnika u Knez Selu kod nove škole, kao i na priključnoj vezi u selu Aleksandrovo.

Kvar >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je nastao i u Ulici Vladimira Ćorovića broj 16 u Durlanu, a zbog radova je moguće da voda bude isključena u ovoj ulici do 15 sati, do kada bi mogle da budu suve slavine i u Ulici Jelene Glavaški u Duvaništu.

Došlo je do kvara na mreži u Ulici Slobodana Penezića Krcuna broj 32 na Bubnju, usled radova na popravci mogući su kraći prekidi u snabdevanju korisnika vodom u ovoj ulici do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja – navode iz Vodovoda.

Dodaju i da se dogodio kvar na servisnom ventilu u Učiteljskoj ulici broj 15, a ekipe popravljaju ventile i u Bubanjskoj i Ražanjskoj ulici u Beograd mali.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.