Nekadašnji većnik za sport novi predsednik OK Niša

Izvor: JužneVesti.com, 13.Dec.2018, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekadašnji većnik za sport novi predsednik OK Niša

Na čelu Odbojkaškog kluba Niš desila se rokada, pa je umesto dosadašnjeg predsednika kluba Mitra Vukovića, prvi čovek ekipe iz "Čaira" postao Milan Pešić, nekadašnji većnik za sport Grada Niša. Vuković je sada potpredsednik.

Na Skupštini Odbojkaškog kluba Niš, koja je održana u ponedeljak uveče, desila se promena na vrhu Upravnog odbora jer su dosadašnji predsednik i potpredsednik zamenili mesta. Novi prvi čovek kluba je Milan Pešić, član Gradskog >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << veća Niša u periodu od 2012. do 2016. godine, sada bez javne ili političke funkcije, kako sam kaže.

Planovi su da se borimo za ulazak u Superligu. Pobedili smo Ribnicu u prošlom kolu, pa nadalje ne zavisi od nas, ali borićemo se. Spremamo se za baraž, ali videćemo šta će biti - kaže Milan Pešić.

Upravni odbor, kaže Pešić, nije se promenio, pa su pored njega i Vukovića i dalje tu nekadašnji trener prvog tima Dragan Svetozarević, Nebojša Ilić i Aleksandar Cvetković.

Vuković je za predsednika izabran septembra prošle godine, a sada će biti potpredsednik.

Odbojkaši Niša ove sezone igraju Prvu ligu, drugi rang takmičenja, i trenutno zauzimaju drugu poziciju na tabeli. Naredni meč niški odbojkaši igraju već u petak, 14. decembra od 20 sati protiv Kosovske Mitrovice.

Iako je meč trebalo da bude igran u Mitrovici, zbog situacije na Kosovu, utakmica će biti u sali Osnovne škole "Mika Antić" u niškom naselju Durlan.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.