Naplata putarine počela, a neki izlazi sa auto-puta od Niša do Vlasotinca zatvoreni

Izvor: JužneVesti.com, 17.Jun.2019, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naplata putarine počela, a neki izlazi sa auto-puta od Niša do Vlasotinca zatvoreni

Iako je putarina na auto-putu od Doljevca do Preševa počela da se naplaćuje od 15. juna, radovi na izgradnji naplatnih stanica još nisu završeni, pa oni koji auto-putem žele da dođu do Doljevca, Gadžinog Hana i Vlasotinca moraju da voze tridesetak kilometara duže, jer su ova isključenja zatvorena. Neobeleženi radovi adekvatnim znacima, već samo prosipan šljunak na izlazima, zbunjuju mnoge vozače koji, kažu, nisu ni znali za radove.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Južne vesti: Počela naplata putarine, a neki izlazi sa autoputa zatvoreni

Izvor: Danas, 17.Jun.2019

Iako je putarina na auto-putu od Doljevca do Preševa počela da se naplaćuje od 15. juna, radovi na izgradnji naplatnih stanica još nisu završeni, pa oni koji auto-putem žele da dođu do Doljevca, Gadžinog Hana i Vlasotinca moraju da voze tridesetak kilometara duže, jer su ova isključenja zatvorena. Članak...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.