Naplata putarine oko Niša počinje 1. decembra

Izvor: JužneVesti.com, 26.Nov.2019, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naplata putarine oko Niša počinje 1. decembra

“Putevi Srbije” počeće da naplaćuju putarinu na 3 od 4 naplatne rampe oko Niša od 1. decembra, kažu u ovom preduzeću. Istog dana će prestati sa radom naplatne stanice “Nais” i “Doljevac” na auto-putu od Beograda do Preševa, a proradiće naplatne rampe kod Pirota i Bele Palanke.

Iako je bilo najavljeno za 1. novembar, nove naplatne rampe oko Niša, kako kažu u Putevima Srbije, proradiće mesec dana kasnije, ali ni tada ne svih 4.

Petlja “Niš >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << istok“ će biti zatvorena za saobraćaj do 31.12.2019. godine - kažu u ovom preduzeću.

Ne pojašnjavaju šta je odložilo njeno otvaranje, ali podsećaju da će prvi dan decembra predstavljati kraj za naplatne stanice “Nais” i “Doljevac”.

Ističemo da će od 01.12.2019. dosadašnje naplatne stanice "Niš“ i "Doljevac“ prestati sa radom, odnosno na njima će biti podignute rampe, a saobraćaj će se usmeriti u skladu sa projektom saobraćajne signalizacije - kažu u Putevima Srbije.

Zatvoreni sistem naplate putarine važiće na relacijama Beograd - Preševo i Beograd - Dimitrovgrad.

Već funkcionišu naplatne rampe na izlazima ka gradovima i opštinama na trasi Koridora 10 ka Severnoj Makedoniji, a tako će biti i na istočnom kraku gde će profunkcionisati izlazi “Pirot istok, “Pirot zapad” i “Bela Palanaka”.

Cene putarina za nove putne pravce možete pogledati - ovde.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.