Napali policajca na niškom Keju kada ih je zatekao da puše marihuanu

Izvor: JužneVesti.com, 30.Apr.2021, 15:10

Napali policajca na niškom Keju kada ih je zatekao da puše marihuanu

Tri osobe su uhapšene zbog sumnje da su sinoć na niškom Keju verbalno, a potom i fizički napali policijskog službenika koji je bio van dužnosti, ali im je prišao kada ih je uočio da konzumiraju marihuanu i zatražio da sačekaju patrolu.

Uhapšeni su 25-godišnji M. M., 28- godišnji U. K. i 30-godišnji N. A. koji se terete za krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Oni su sinoć, kako se sumnja, na keju u Nišu, verbalno a potom >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i fizički napali policijskog službenika koji im je prišao kada ih je uočio da konzumiraju marihuanu - navode u policiji.

Dodaju da se policajac, koji je bio van dužnosti, legitimisao i rekao im da sačekaju policiju nakon čega su ga oni udarili u ruku i glavu, te mu naneli povrede oka, a zatim se udaljili u nepoznatom pravcu.

Po nalogu Osnovnog tužilaštva u Nišu osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti provedeni tužilaštvu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.